Poepsimpel

‘Poepsimpel’ vertelt het verhaal van een familiereünie op het domein van ‘de baron’. Hij heeft zijn kasteel verkocht en nodigt voor een laatste keer de mensen uit die hem na aan het hart liggen. Van Arne Sierens met Titus De Voogdt, Robrecht Vanden Thoren en Tom Vermeir.

Een creatie van Arne Sierens uit 2015 met 3 ondertussen heel bekende topspelers Titus De Voogdt (The Missing - BBC, WELP) , Robrecht Vanden Thoren (Tom & Harry, Hasta La Vista), Tom Vermeir (Belgica) en live-muziek van Franse muzikant Jean-Yves Evrard.

Duizenden jaren na Babylon is het nog altijd één en al verwarring op de aarde, in onze hoofden en in ons leven. We gedragen ons deftig, houden ons voortdurend in en lopen braaf en netjes tussen de lijnen. Maar af en toe houden we het niet meer vol en barsten we uit. Zo is het ook in ons theater …

Soms gaan we over tot algehele baldadigheid en balorigheid, uit wraak voor dit soms zinloze leven en de maatschappij die een veel te hoge druk op ons legt. Er is alleen zogenaamde redelijkheid. Plus al die perikelen thuis, de stille ruzies die ons opvreten. Waar is het wilde en het flamboyante? Laat ons dringend een voorstelling maken die ons van binnen en van buiten licht en lucht geeft.

CREDITS ‍ TEKST EN REGIE Arne Sierens

SPEL Titus De Voogdt Robrecht Vanden Thoren Tom Vermeir

LIVE-MUZIEK Jean-Yves Evrard

SCENOGRAFIE Guido Vrolix

KOSTUUMS Ilse Vandenbussche

STAGE KOSTUUMS Deborah Van Acker

FOTOGRAFIE Kurt Van der Elst

TECHNIEK Koen Demeyere Jonas Lambrigts

PRODUCTIE COÖRDINATIE Elke Vanlerberghe

ASSISTENT REGIE Dries Van Robaeys

ASSISTENT PRODUCTIE Manon Van Nuffel

ONTWERP AFFICHE Michaël Bussaer

PRODUCTIE Compagnie Cecilia

FOTO Kurt Van der Elst

MET DE STEUN VAN Vlaamse Gemeenschap Provincie Oost-Vlaanderen Stad Gent

Opname door Beeldstorm olv Jan Bosteels

Deze website is mogelijk gemaakt door